AUTO HUREN CURACAO TIPS!

Curacao

Curacao is één van de ABC eilanden. Een eiland om verliefd op te worden en er je vakantie door te brengen. De mooie witte stranden, Willemstad met zijn overvloed aan historie en het overbekende Mambo beach waar feesten, dj's, bar's en lekker eten aan de orde van de dag zijn. Curacao is een eiland om lief te hebben en steeds weer naar terug te keren.

Reizen op Curacao

Curacao is niet groot en met een bevolkingspopulatie van ongeveer 150.000 mensen een overzichtelijk vakantie-eiland. Het is prettig om op eigen gelegenheid dit eiland een beetje te verkennen. Een auto huren is dan het eerste waar je aan denkt. Vrij om te gaan en te staan waar je wilt en van niemand afhankelijk.

Tips om een auto te huren op Curacao

Om zorgeloos een auto te huren zijn er wat tips die je kunt toepassen. Het is fijn om een all-in auto te huren waar je verder geen bijkomende kosten voor hoeft te betalen. Alles moet verzekerd zijn. Zorg dat alles op papier staat. Geen verassingen achteraf, wanneer je per ongeluk een deukje in de auto zou rijden. Wil je vóórdat je op vakantie gaat de huur van een auto regelen? Zorg er dan voor dat de huurauto kosteloos aan je hotel of appartement wordt afgeleverd. En niet dat je het halve eiland moet afreizen om bij het autoverhuuradres te komen.