AUTO HUREN CURACAO VLIEGVELD

De mooiste plekjes bezichtigen op het prachtige eiland Curaçao is eigenlijk alleen maar mogelijk per auto. Vele stranden en natuurgebieden zijn pas echt goed te verkennen wanneer je de beschikking hebt over een auto. Gelukkig zijn er dan ook talloze autoverhuurbedrijven op Curaçao te vinden en dat is dan ook niet verwonderlijk.

Vanaf 28 euro p/dag!

Vanaf zo'n 28 euro per dag heb je al een leuke vierwieler te pakken en kun je op eigen houtje het eiland eens heerlijk verkennen. Het wegennet is over het algemeen prima te noemen en rijden op Curaçao is dan ook alles behalve ingewikkeld. De grotere wegen rond de hoofdstad Willemstad zijn goed berijdbaar, hoogstens wat aan de drukke kant. Buiten de stad is het wat meer opletten geblazen voor eventuele gaten in het wegdek. Het Curaçaose rijgedrag is wellicht ook even iets wennen, maar is voor iedere nuchtere Hollandse automobilist zeker prima te doen.

Autoverhuurbedrijven via Curaçao Airport

Een auto huren op Curaçao is dus geen enkel probleem. Middels bv. een transfer ben je zo op je bestemming en staat de huurauto voor je klaar. Lekker makkelijk! Het is heel gemakkelijk om deze huurauto alvast te reserveren vanuit Nederland. Je weet dan zeker dat het door jou gewenste model beschikbaar is en dat je ter plekke niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Probeer van te voren goed te bepalen wat voor auto je zou willen huren en wat je bereid bent daar voor te betalen. Hou er ook rekening mee dat je een borg zou moeten betalen, een creditcard is in dit geval altijd handig, maar ook betalen middels iDeal is ook geen probleem! We verlangen dat je minimaal 23 jaar bent om een huurauto te mogen huren. Je Nederlandse rijbewijs is overigens gewoon geldig op Curaçao.