AUTO HUREN OP CURAçAO!

Op vakantie in Curaçao? Dan is het handig om een auto te kunnen huren, waarmee jezelf rondrijdt om het eiland te verkennen. Hoe huur je op Curaçao een auto? Hieronder lees je daar meer over.

Auto huren
Het eiland Curaçao heeft meerdere locaties waar je een auto kunt huren. Een auto huren kun je doen bij aankomst op het vliegveld op Curaçao. Het zijn over het algemeen vrij nieuwe modellen waaruit je kunt kiezen. Je kunt zelfs een busje huren voor grotere gezelschappen. Heb je een kinderzitje nodig? Geen probleem, deze zijn meestal verkrijgbaar bij het huren van een auto.

Belangrijk!
Het huren van een auto tijdens je vakantie op Curaçao kun je alleen doen met een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs (paspoort). Deze moet je aantonen bij het huren van een auto. Het is verstandig om te controleren of je rijbewijs nog geldig is voordat je naar Curaçao vertrekt. Als extra kun je een allrisk verzekering kiezen bij het huren van een auto. Lees vooraf altijd de algemene huurvoorwaarden goed door, zo krijg je geen verrassingen achteraf!

Online auto reserveren
Online kun je een auto reserveren en een prijsberekening laten maken. Je auto staat bij aankomst op Curaçao klaar. Door middel van je gegevens online in te vullen hoef je veel minder administratieve zaken op locatie te regelen. Online reserveren geeft gelijk een overzicht over de beschikbare auto's. Reserveren is nog niet betalen, dit doe je pas achteraf en zit je bij het reserveren nog nergens aan vast. Je krijgt bij het reserveren te maken met een borg en met eigen risico. Het leveren en ophalen van een huurauto is meestal goed geregeld. Gelijk gebruik maken van een auto bij aankomst op je vakantieverblijf is natuurlijk prettig, zo kun je direct gaan genieten van de prachtige omgeving op Curaçao.

Tot slot
Auto huren op Curaçao kun je met elk budget door de keuzes uit verschillende type auto's. Laat je informeren over de verkeersregels en het rijgedrag op Curaçao voordat je de weg opgaat, deze vindt je eenvoudig online. Fijne vakantie!